Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους βυθιζόμενους κάδους στην Τήνο

Πριν λίγες ημέρες γράψαμε για τους νέους βυθιζόμενους κάδους που έφτασαν στο νησί της Τήνου και σύντομα θα ξεκινούσαν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση τους. Σήμερα, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, με ανάρτηση του αναφέρει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για να τοποθετηθούν. Πρόκειται για το νησί όπου βρισκόταν παλιά η ανακύκλωση (μέσα λιμάνι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει:

«Σήμερα ξεκινάει η τοποθέτηση οικολογικού βυθιζόμενου συστήματος κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης 1.100λ, στο Λιμένα Τήνου.

Ένα σημαντικό έργο με σημαντικά οφέλη για την αισθητική αναβάθμιση του Λιμανιού, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την ολοκλήρωση του έργου εξαφανίζονται τα απορρίμματα που βρίσκονται έξω από τους κάδους, οπότε τα πεζοδρόμια είναι καθαρότερα, ενώ είναι ευκολότερη και η αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς έχουν συμπιεστεί με μεγάλο οικονομικό όφελος. Επίσης μειώνονται οι ρύποι εξαιτίας των κατά πολύ μικρότερων αριθμών δρομολογίων που απαιτούνται για τη συλλογή των απορριμμάτων.

Ως πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου όταν είχε αποφασιστεί η χρηματοδότηση του έργου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα τότε μέλη του ΔΣ όπως και να επισημάνω τη σημαντική συμβολή την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο σημερινό Πρόεδρο του Λιμενικού Γιώργο Σανταμούρη.

Όλοι μαζί με συνέπεια και σοβαρότητα εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -