Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Ξεκίνησε η επισκευή του δρόμου των Κιονίων Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Έπαρχος Τήνου/ Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το έργο της επισκευής του παραλιακού δρόμου του οικισμού των Κιονίων.

Ένα έργο για το οποίο δεσμεύτηκε προσωπικά ο Περιφερειάρχης μας ο Γιώργος Χατζημάρκος, ότι θα υλοποιηθεί καθώς και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης.

Το έργο αυτό το μελέτησε, το χρηματοδότησε, το δημοπράτησε και το επιβλέπει αποκλειστικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη σχετική Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπογράφηκε με το Δήμο της Τήνου.

Ένα έργο απαιτητικό και δύσκολο μιας και δημιουργούνται προβλήματα από τη θάλασσα “που γλύφει” το δρόμο και δεν μπορεί να υπάρχει σαφής γνώση του αντικειμένου αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες εκσκαφής. Για αυτό θα πάμε βήμα – βήμα και αυτό ήταν και ο λόγος που δεν υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς εργολάβων για την ανάληψή του.

Μετά από αρκετή προσπάθεια υπογράφηκε η σχετική σύμβαση αρχές καλοκαιριού και φυσικά δεν ήταν εφικτό να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι αλλά από το Σεπτέμβρη όπως μας ζητήθηκε.

Παράλληλα τρέχει και η δημοπράτηση της μελέτης για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για το νησί μας επιδιώκοντας κάθε μέρα τη βελτίωση των υποδομών μας .

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -