Ξεκίνησε το έργο του Ηλεκτροφωτισμού στα Υστέρνια Τήνου

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το έργο που αφορά τον ηλεκτροφωτισμό της Περιφερειακής Οδού στα Υστέρνια Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το έργο αφορά την εγκατάσταση ιστών οδοφωτισμού, ύψους 5 μ. και φωτιστικών σωμάτων παραδοσιακού τύπου, τεχνολογίας LED, ισχύος περίπου έως 71 W, για τον πλήρη φωτισμό της επαρχιακής οδού.

Το έργο εκτελείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης, τη δημοπράτησή του, την επίβλεψη των εργασιών και την χρηματοδότησή του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της η Έπαρχος Τήνου είχε δηλώσει: ««Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, γιατί ικανοποίησαν άμεσα το αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας, του Συλλόγου και των κατοίκων των Υστερνίων, το οποίο τους μετέφερα και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο χρονικό περιθώριο της συμβατικής υποχρέωσης υλοποίησης του έργου, θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της επερχόμενης τουριστικής περιόδου» δήλωσε μεταξύ άλλων η Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου.»

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter