Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ξεμούδιασμα με νίκη για τον Π.Α.Σ. Τήνου

Το πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο ΠΑΣ Τήνου, αντιμετωπίζοντας στο ανακαινισμένο γήπεδο της Τήνου, την  ομάδα του ΑΟ Πάγου.

Το παιχνίδι, το οποίο έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας της Τήνου, έδωσε την ευκαιρία και στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Η ομάδα του νησιού μας, άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η δουλειά που κάνει ο προπονητής της ομάδας κ. Μάλλιος Γιώργος, αρχίζει να αποδίδει καρπούς, αφού φαίνεται ότι το κράμα  παλιών και κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών δένει αρμονικά.

Για την ιστορία, 2 γκολ πέτυχε ο Βιδάλης Αναστάσης και 1 ο Λούβαρης Μανόλης.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Λεκασι, Κουμαριανος, Ζιουλης, Βιδος, Αρμακολας, Ζαλωνης, Φώσκολος, Βιδάλης Αναστάσης, Φιλιππουσης, Μυλωνας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πλυτας, Κελαδιτης, Τσικας, Αλβερτης, Γιαννοπουλος, Τζανουλινος, Λουβαρης, Βιδάλης Μαρκος, Πεπα, Γιαννιτσης, Δενεκαριας

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -