To Ξωτικό wine&deli, στον Τριαντάρο Τήνου, επιστρέφει από το Σάββατο 11 Ιουλίου με νέο ανανεωμένο μενού.
Με φρέσκα υλικά και έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, η chef Χρύσα Κατάκη δημιούργησε και ο Δημήτρης Καλαμπαλίκης μαγειρεύει πεντανόστιμα πιάτα σε αρμονία με την πλούσια κάβα ελληνικών κρασιών του “Ξωτικού”.

Από τις 10.30 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ, το Ξωτικό wine&deli προσφέρει brunch, γεύμα και δείπνο, με τη συνοδεία εξαιρετικών κρασιών. Επίσης, cocktails και spirits, καφέ, χυμούς, και σάντουιτς στο bar. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ωραία μουσική και την υπέροχη χαλαρωτική αύρα της Τήνου.
Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, αυτό το καλοκαίρι το μενού του Ξωτικού προσφέρεται και take away με προ-παραγγελία.
Τηλέφωνα για κρατήσεις και προ-παραγγελίες: 22830 42078 & 697 27 100 72