Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Θετικά νέα για την Τήνο – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του «Αιολίς»

Η επικαιρότητα μπορεί να τρέχει σε ρυθμούς αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Κορωνοϊού όμως σήμερα είχαμε θετικά νέα για το νησί της Τήνου. Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Τήνου εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το «Αιολίς». Πιο συγκεκριμένα:

Εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η Χρηματοδότηση του επενδυτικού έργου «Επισκευή και Συντήρηση Κινηματογράφου «Αιολίς» Δήμου Τήνου», ενταγμένο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι». Το ύψος της χρηματοδότησης είναι 1.739.741,38€.

Συνολικά το ποσό για την ολοκλήρωση του έργου είναι 2.485.344,83 ευρώ, από τα οποία ο δήμος Τήνου θα χρηματοδοτήσει το έργο 745.603,45€. Τα υπόλοιπα χρήματα θα είναι από την ανωτέρω χρηματοδότηση.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχουν τα φουαγιέ. Ο χώρος του ίντερνετ καφέ, με το μπαρ που εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Μικρή αίθουσα προβολών, χωρητικότητας 20 θέσεων. Χώροι υγιεινής για το κοινό και ιδιαίτερο χώρο για τα Α.με.Α.

Η συνολική χωρητικότητα στην αίθουσα προβολής είναι 224 θέσεις. Ο ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου διαμορφώνεται σε υπαίθριο κινηματογράφο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει και ανελκυστήρας για την άνοδο στον 1ο όροφο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -