Η ανακοίνωση – δήλωση του Δημάρχου Τήνου αναφορικά με την χρηματοδότηση ύψους 200.000€ για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:
Μετά από προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, υπογράφεται από τον αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον του και να τονίσω ότι εργαζόμαστε με σοβαρότητα και συνέπεια για την οριστική λύση του προβλήματος με την προμήθεια νέας αφαλάτωσης για την πόλη, με έργα βελτίωσης δικτύου ύδρευσης με αντικατάσταση υφιστάμενων σωληνώσεων, καθώς και έργα για την υδατική θωράκιση των κοινοτήτων μας.