Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Χριστούγεννα στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού, και με τη συμμετοχή του Βουλευτού των Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, των Αντιδημάρχων Τήνου, του Λιμενάρχη Τήνου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, επί τιμή Επιτρόπων του ΠΙΙΕΤ, Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων του νησιού και ευσεβών Χριστιανών, προσκυνητών και Τηνίων τηρώντας τα μέτρα των υπευθύνων της Δημοσίας Υγείας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ανέγνωσε την Ποιμαντορική εγκύκλιο των Χριστουγέννων του Σεβ. κ. Δωροθέου και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σε όλους τους εορτάζοντες.

Τους ύμνους απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας διενεμήθη ως ευλογία το εγκόλπιο ημερολόγιο 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο είναι αφιερωμένο στην πολυθάλμιο και φερόλβιο Υγεία, το ανεκτίμητο δώρο του Θεού στον άνθρωπο και τους λειτουργούς της, Ιατρούς και Νοσηλευτές.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -