Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Υπογράφτηκε το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό της επαρχιακής οδού Υστερνίων Τήνου

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την ανάδοχο εταιρεία «Ν & Σ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», η εργολαβική σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της επαρχιακής οδού του οικισμού των Υστερνίων στην Τήνο.

Το συγκεκριμένο έργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους 176.000,00 ευρώ αφορά στην τοποθέτηση ιστών με φωτιστικά σώματα LED και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να περαιώσει το σύνολο των εργασιών εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Το έργο εκτελείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης, τη δημοπράτησή του, την επίβλεψη των εργασιών και την χρηματοδότησή του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης αναφερόμενος στην υλοποίηση του έργου, δήλωσε:

«Ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας διασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για τους χρήστες (οδηγούς και πεζούς) του οδικού δικτύου των Υστερνίων.

Μετά το πρόσφατο έργο οδοποιίας που υλοποιήθηκε στο νησί, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Τήνου, όπου για πολλά χρόνια δεν είχαν γίνει παρεμβάσεις και σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις».

Από την πλευρά της η Έπαρχος Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου σε τοποθέτησή της για το έργο, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, γιατί ικανοποίησαν άμεσα το αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας, του Συλλόγου και των κατοίκων των Υστερνίων, το οποίο τους μετέφερα και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο χρονικό περιθώριο της συμβατικής υποχρέωσης υλοποίησης του έργου, θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της επερχόμενης τουριστικής περιόδου».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -