Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΚΕ – Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου η Άννα Μαραβέλια

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους των Κυκλάδων έφεραν τα προβλήματα των νησιωτών στο προσκήνιο, με μόνο γνώμονα την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, προχώρησαν σε μια σειρά παρεμβάσεων εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων σε συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα και τους φορείς του.

Μπροστά στις επερχόμενες τοπικές εκλογές απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους της Τέχνης και του Αθλητισμού, στη νεολαία, στις γυναίκες, σε όσους και όσες βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες για την Υγεία, την Παιδεία, για τα μέτρα προστασίας της Υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, ενάντια στα αρπακτικά της «πράσινης ανάπτυξης», για συμπόρευση, για κοινή δράση, στη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα είναι με συνέπεια απέναντι στις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και μπροστά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝΟ

Για το Δήμο ΤΗΝΟΥ, Μαραβέλια Άννα, 35 ετών, δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Β. & Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τήνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986 και αποστρατεύτηκε το 2007.

Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Βρετανικού Πανεπιστημίου “Nottingham Trent University” και Μεταπτυχιακού τίτλου (Μsc) του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου Παρισίων (C. E. D. S.).

Με την αποστρατεία του ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε διαφωνώντας με την αντιλαϊκή πολιτική του το 2012.

Από το 2018 συμπορεύεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Το 2019 ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ενώ στις εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια των Δωδεκανήσων.

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img