Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Υποψήφια εκ νέου για Έπαρχος Τήνου η Νατάσα Δεληγιάννη

Υποψήφια Έπαρχος Τήνου θα είναι η Νατασα Δεληγιάννη όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημαρκος!

Η Νατάσα Δεληγιάννη, με την καθαρή της ματιά, στάση και λειτουργία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών της, στην Τήνο που αγαπά και υπηρετεί με αφοσίωση και σοβαρότητα.

Συνεχίζουμε με τη Νατάσα, για όλες τις μάχες που δώσαμε μαζί, για όλα όσα πετύχαμε και όλα όσα έχουμε ακόμα να ολοκληρώσουμε. Και οι συμπατριώτες μας, ξέρουν οτι τηρούμε τον λόγο μας και δεν λείψαμε ποτέ απο μάχη.

Νατάσα, η Τήνος αλλά και όλα τα νησιά μας, που υπηρέτησες απο τη θέση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και υπηρετείς τώρα απο τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, σε εμπιστεύονται.

Συνεχίζουμε #Mprosta ✌️

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -