Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Ζαχαρίας Γιαννησόπουλος – Υποψήφιος με τον Γιάννη Σιώτο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Είμαι ο Ζαχαρίας Γιαννησόπουλος ,

Κάποιοι με γνωρίζετε, κάποιοι ίσως όχι αλλά οι περισσότεροι με έχετε συναντήσει με στολή εργασίας, στην χώρα αλλά κ σε όλα τα χωριά να αγωνίζομαι πλάι στους δημοτικούς υπαλλήλους κ μαζί τους στις βλάβες του συστήματος ύδρευσης, στις βλάβες του συστήματος αποχέτευσης , στους εφοδιασμούς των χωριών μας με νερό.

Επιτέλεσα Αντιδήμαρχος ύδρευσης, προσπάθησα να διορθώσω κακώς κείμενα, να εξασφαλίσω επάρκεια σε νερό, να λειτουργήσουν όλα σωστά όπως αρμόζει σε όλους τους δημότες μας .

Σε μια εποχή έντονης λειψυδρίας κι ενώ η κατανάλωση εχει αυξηθεί άρδην , κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσουμε την υδροδότηση για όλους τους δημότες .

-Καταφέραμε να στεγανοποιήσουμε τις δεξαμενές της πόλεως Τηνου και να αντικαταστήσουμε τα βανοστάσια ,

-Καταφέραμε την αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης

-Καταφέραμε παρά την έντονη λειψυδρία, την έλλειψη φράγματος και με υπολειτουργία της γεώτρησης της Γύρλας να εξασφαλίσουμε συνεχή και απρόσκοπτη 24ωρη υδροδότηση της πόλεως της Τήνου όταν πριν μερικά χρόνια με βυτία μεταφέρονταν νερό σε δεξαμενές ταρατσών και υπήρχαν μεγάλες διακοπές υδροδότησης καθημερινά.

-σε ορισμένα χωριά πετύχαμε το 100% υδροδότησης με τη στεγανοποίηση δεξαμενών και αλλαγή δικτύων ύδρευσης.

Δυστυχώς οι ανάγκες σε ορισμένα χωριά δεν καλύφθηκαν πλήρως , παρόλο που με 5 βυτιοφόρα οχήματα μεταφέραμε καθημερινά νερό και υπήρξαν αναγκαστικά διακοπές στην υδροδότηση.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα από πρώτο χέρι, με τις χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει με τις επεμβάσεις που ήδη έχουμε προγραμματίσει, θα είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε συνεχή υδροδότηση σε ολόκληρο το νησί άμεσα, ακόμη και για το Καλοκαίρι 2024.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους υπαλλήλους ύδρευσης-αποχέτευσης και τους υπαλλήλους του γραφείου δημάρχου για την άψογη συνεργασία μας.

Θα ήθελα ξεχωριστά να αναφερθώ, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας μου στα θέματα υγείας, στο όραμα και στην πραγματοποίηση του, στην δημιουργία κατοικίας γιατρού στο χωριό μου την Στενή, που μέσα 4 χρόνια το παραδώσαμε σε πλήρη λειτουργία.

Με σκληρή δουλειά πετύχαμε όλα τα παραπάνω και θέσαμε τα θεμέλια για έργα που θα βελτιώσουν το μέλλον μας .

Το ήθος κ την εργατικότητα μου τα γνωρίζετε, ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε την υλοποίηση όλων των παραπάνω.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -