Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου όπως αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα της συνεδριάσεως ήταν τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑ 1ο :Εξέταση αιτήσεως του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου για παραχώρηση του παλαιού ιατρείου της Κοινότητας Πανόρμου Τήνου.

Εισηγήτρια : Νικολέτα Τριανταφύλλου – Οριάνου

ΘΕΜΑ 2ο:Λήψη απόφασης επί αιτήσεως ΔΕΔΔΗΕ για την χορήγηση άδειας εκσκαφής.

Εισηγητής : Πρόεδρος

ΘΕΜΑ 3ο: Κατανομή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Γ΄ κατανομή) έτους 2021 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων.

Εισηγήτρια : Λουκριτία Άνδροβικ – Ρουγγέρη   

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για μείωση του ύψους των καταβληθέντων μισθωμάτων του κυλικείου του Γενικού & Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου.

Εισηγήτρια : Λουκριτία Άνδροβικ – Ρουγγέρη  

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την απευθείας μίσθωση ακινήτου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων στο  3ο Νηπιαγωγείου Τήνου.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος  

ΘΕΜΑ 6ο :Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. του  Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Μουσείο Κώστα Τσόκλη».

Εισηγητής :  Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών) για την μίσθωση ακινήτου, κειμένου στην θέση ΚΟΣΣΙΝΙ, όμορο των εγκαταστάσεων δεματοποίησης, σε εκτέλεση της  σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Μεταβατική διαχείριση στερεών αποβλήτων νήσου Τήνου» και ορισμός μελών επιτροπής καταλληλότητας του προσφερομένου ακινήτου.

Εισηγητής : Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 8ο: Εξέταση αιτήσεως Κότσαλη Κωνσταντίνου του Νικολάου για παραχώρηση ή μη χρήσης οικογενειακού τάφου στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

Εισηγήτρια : Αλοιμόνου Ε.

ΘΕΜΑ 9ο: Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σχολικών μονάδων».

Εισηγητής : Πρόεδρος

ΘΕΜΑ 10ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2021.

Εισηγητής : Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 11ο : Λήψη απόφασης για την  διοργάνωση διαγωνιστικού project φωτογραφίας στην Κοινότητα Κτικάδου (σχετ. η 45/2021 απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κτικάδου).

Εισηγητής : Πρόεδρος

ΘΕΜΑ 12ο: Τροποποίηση της 129/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την επανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

Εισηγητής :  Πρόεδρος  

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
8 ° C
8.4 °
6.6 °
87 %
5.7kmh
75 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -