Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ζωντανά στο Tinos Today οι σημαντικοί αγώνες του Περιστεριώνα Τήνου

Όπως σας αναφέραμε πριν λίγες ημέρες μια μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νησί της Τήνου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. Αναφερόμαστε στην προκριματική φάση μπάσκετ του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων!

Ο Περιστεριώνας θα είναι στη διοργάνωση ως πρωταθλητής Κυκλάδων και θα συμμετάσχει μαζί με άλλες δύο ομάδες, τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου, τον ΓΑΣ Ιάλυσο και τον πρωταθλητή της ΕΚΑΣ Κρήτης, το Ηράκλειο. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη που θα προκύψει από το βόρειο Αιγαίο (Σάμος, Χίος, Λέσβος) για μία θέση στο Final-8.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το TinosToday. Όποια επιχείρηση επιθυμεί την προβολή της στο σημαντικό αυτό γεγονός που θα προβληθεί τόσο σε Τήνο όσο και σε Κρήτη και Ρόδο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@tinostoday.gr και στο 6980543420 για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -