Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση Καθολικής Αρχιεπισκοπής Τήνου – Νάξου

Στην Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεσή του ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει: η συζυγική αγάπη που ενώνει τους συζύγους είναι μια αγάπη εξαγιασμένη, εμπλουτισμένη και φωτισμένη από τη Χάρη του Μυστηρίου του γάμου. Είναι μια ένωση συναισθηματική, στοργική και ενορατική που συνδυάζει την τρυφερότητα της φιλίας και το πάθος του έρωτα, η οποία μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και όταν τα συναισθήματα και το πάθος αδυνατίζουν. (Κεφ. 4)

Η Εκκλησία οφείλει να ενημερώσει και να μορφώσει τα νέα ζευγάρια που επιθυμούν να τελέσουν το Μυστήριο του Γάμου τους για την ομορφιά και τον πλούτο αυτής της σχέσης.

Στην Εκκλησιαστική μας Επαρχία, οι συναντήσεις για την προετοιμασία των μελλονύμφων που πρόκειται να τελέσουν το γάμο τους το 2023 θα πραγματοποιηθούν :

στις 27 και 29 Μαρτίου 2023

και στις 3 και 5 Απριλίου 2023

στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Νικολάου στη Χώρα Τήνου

στις 8 το βράδυ.

Από τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -