Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Η θεατρική ομάδα Τήνου “Θεατροποιείο” είναι παρούσα

Παρά τη δύσκολη συνθήκη εγκλεισμού την οποία όλοι βιώνουμε λόγω της Πανδημίας, η θεατρική ομάδα του νησιού μας βρήκε τον τρόπο να δράσει, να εκφραστεί, να μοιραστεί, να επικοινωνήσει, να εμπνευστεί και να επιμορφωθεί μέσα από δύο διαφορετικές διαδικτυακές δράσεις. Αρχικά η Θ.Ο.Τ θα λάβει μέρος για ακόμη μια χρονιά στον πολυετή πολιτιστικό θεσμό της Συνάντησης των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων Αιγαίου που για πρώτη φορά οργανώνεται διαδικτυακά.

Το θεατρικό αντάμωμα των 11 συνολικά ημερών, ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου σε ένα Φεστιβάλ που θα συμμετάσχουν 24 θεατρικές ομάδες από όλο το Αιγαίο, αλλά και από το Ιόνιο και την Κύπρο.

Το Θεατροποιείο θα εκπροσωπήσει την Τήνο με την “Καρφίτσα” της Ελένης Ζιώγα την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:30. Μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει τη συνάντηση και τις δράσεις της μέσα από την ιστοσελίδα: diadiktiaki-aegeantheatre.gr Τέλος τα μέλη της θεατρικής ομάδας του νησιού μας θα συμμετάσχουν σε θεατρικό εργαστήρι που απευθύνεται σε θεατρικές ομάδες, και παρέχει γνώσεις αναφορικά με την σωστότερη χρήση και τοποθέτηση της Αναπνοης του σώματος και της Φωνής στην τέχνη του ηθοποιού. Το εργαστήρι πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, πάντα με την καθοδήγηση πεπειραμένων ειδικών, από το χώρο του θεάτρου.

Η Θεατρική ομάδα της Τήνου με πάντα ανήσυχο πνεύμα δε σταματάει ποτέ να δρα, να εκφράζεται, να μοιράζεται, να εμπνέεται και να λαμβάνει εξειδικευμένη γνώση, ώστε να μοιράζεται πάντα με το Τηνιακό κοινό, που επί σειρά πολλών ετών την τιμά με την παρουσία και την στήριξη του, άρτιες παραστάσεις φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη για το κοινό της και το θέατρο.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
overcast clouds
5 ° C
5.6 °
4.4 °
52 %
5.1kmh
100 %
Κυ
7 °
Δε
8 °
Τρ
9 °
Τε
13 °
Πε
15 °