Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση της Golden Star Ferries

Η Golden Star Ferries ενημερώνει τους συνεργάτες της και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την SeaJets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρου ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο μας μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat, SuperSpeed και το επιβατηγό/οχηματαγωγό SuperFerry II, για τα οποία ευχόμαστε στον νέο πλοιοκτήτη τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευση τους να είναι επικερδής.

Ιδιαίτερα για το SuperFerry II η συγκίνηση για την αποχώρηση του από τον στόλο της εταιρεία μας είναι μεγάλη, καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου, το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου, αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου με την ακτοπλοΐα.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι η Golden Star Ferries παραμένει ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοίας με το SuperExpress, το μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το SuperFerry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων. Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με το λιμένα της Ραφήνας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -