Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Αναστάσιμη θεία λειτουργία στην “Παναγία Σπηλιώτισσα”

Ενωτικός Σύλλογος Κώμης – Περάστρας – Μοναστηρίων

Σήμερα τελέστηκε, από τον πατέρα Ιωσήφ η Αναστάσιμη θεία λειτουργία στην “Παναγία Σπηλιώτισσα”, περισσότερο γνωστή ως “Σπηλιά”. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εκκλησάκι υπάρχει τόσο καθολικό όσο και ορθόδοξο βήμα. Μετά τη λειτουργία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο κέρασμα από το Σύλλογο μας.

Σε μικρή απόσταση, βρίσκεται η πηγή όπου τροφοδοτείται η Κώμη με πόσιμο νερό, εδώ και αρκετά χρόνια. Κοντά βρίσκεται επίσης το παλιό εγκαταλελειμμένο χωριό, από το οποίο οι κάτοικοι μετακινήθηκαν στην σημερινή Κώμη, μετά από μια επιδημία.

Τα εγκαταλελειμμένα αλώνια και τα κελιά φθαρμένα από το πέρασμα του χρόνου σου δίνουν την εντύπωση ότι το χωριό έσφυζε από ζωή εκείνα τα χρόνια και μαρτυρούν την ομορφιά αυτού τόπου. Μια καταπράσινη μαγευτική τοποθεσία με την λαγκαδιά να καταλήγει στην σημερινή Κώμη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -