Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ανοικτή Επιστολή Δήμου Τήνου

Σε απάντηση της από 30.03.2023 δημοσίευσης του Πρόεδρου της Κοινότητας Στενής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και προς άρση κάθε παρανόησης, διευκρινίζουμε:

Ως προς την παραχώρηση της αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείο Στενής, επισημαίνουμε καταρχήν ότι έγινε κατόπιν της κατά πλειοψηφίας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου (86/2022 εκ της με αρ 15/14.09.2022 συνεδρίασης). Οι ανησυχίες του τοπικού συμβουλίου όπως εκφράστηκαν αργότερα (στις 19.09.2022)  περί προσδιορισμού μισθώματος ή ανταλλάγματος σε  υπηρεσίες (συντήρησης), είχαν ήδη συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποτέλεσαν τους συμβατικούς όρους του εν συνεχεία υπογραφέντος συμφωνητικού: Η επί μακρόν αχρησιμοποίητη σχολική αίθουσα παραχωρήθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος και με αντάλλαγμα τόσο την επισκευή και τη συντήρησή της (αντικατάσταση κουφωμάτων, ελαιοχρωματισμούς, μόνωση κλπ), όσο και την ανάπτυξη της τέχνης και του πολιτισμού στην περιοχή διά της λειτουργίας εργαστηρίου καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, εκδηλώσεων και σεμιναρίων που θα παρέχονται δωρεάν στα παιδιά της Κοινότητας Στενής

Όπως γίνεται κατανοητό για να προχωρήσουν οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης της σχολικής αίθουσας αυτή έπρεπε να κενωθεί. Έτσι, η ογκώδης σκηνή που δεν χωρούσε να βγει έξωαποσυναρμολογήθηκε χειρωνακτικά  και χρησιμοποιήθηκε μηχανικό μέσο μόνο για την κοπή δυο μεγάλων οριζόντιων ξύλων, έτσι ώστε να αποθηκευτούν προσηκόντως σε δημοτικές αποθήκες και να μπορούν να συναρμολογηθούν όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -