Απάντηση της Γραμματέα Κομματικής Οργάνωσης Τήνου KKE στο κείμενο του Γ. Γρηγοράκη

Για το αντικομμουνιστικό ντελίριο του υπογράφοντα το άρθρο «Το ΚΚΕ και το κοινό του» του κ. Γ. Γρηγοράκη.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Τις τελευταίες ώρες έχει αναρτηθεί στο site Tinos Today ένα κείμενο με υπογράφοντα τον κ. Γρηγοράκη, ενάντια στο ΚΚΕ και το ‘’κοινό’’ του. Πρόκειται για ένα αντικομμουνιστικό ντελίριο που θα ζήλευε ακόμη και ο Γκέμπελς, γεμάτο ψέματα και ασυναρτησίες, βασισμένο στην γνωστή τακτική που είχε το υπουργείο ναζιστικής προπαγάνδας του «πες πες κάτι θα μείνει». Κατά τα άλλα το κείμενο είναι γεμάτο με άθλιους χαρακτηρισμούς (που δείχνουν το πολιτικό ποιόν του γράφοντα) και που όλα όσα αναφέρει αποτελούν ψέματα και διαστρεβλώσεις και γι αυτό το λόγο δεν μπαίνω καν στο κόπο να τα αναλύσω.  Από ένα προβοκατόρικο κείμενο φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια προβοκατόρικη φωτογραφία (από το 2011), προς δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων.

Για όλη αυτή την εχθρότητα παραθέτουμε  το απόφθεγμα του Albert Camus που γλαφυρά περιγράφει την περίπτωση, δίχως να χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα: “Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει”

Πάει όμως πολύ να πιάνει στο στόμα του ο κ. Γ.Ν.Γ., ένα κόμμα που 102 χρόνια παλεύει αδιάκοπα, με τους αγώνες και με το αίμα του, για τα δικαιώματα και την ευημερία του λαού μας.

Ας μας πει ο εν λόγω κύριος τί έκανε.  Του ευχόμαστε να ξεπεράσει τα εμφυλιοπολεμικά φαντάσματα από τα οποία διακατέχεται. Η ανάρτηση του, στόχο δεν έχει να χτυπήσει το ΚΚΕ αλλά να χτυπήσει το οργανωμένο κίνημα που αντιστέκεται στις αντιλαϊκές πολιτικές αυτής της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων που υπηρετεί και ο ίδιος. Τον αφήνουμε στην πλάστιγγα της ιστορίας και  στη κρίση του λαού μας που ξέρει ποιοι είναι οι κομμουνιστές και γιατί παλεύουν.

Το ΚΚΕ και το εργατικό λαϊκό κίνημα θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για αυτά που πιστεύουν, κάτω από όλες τις συνθήκες. Τώρα για όσους δεν μπορούν να το χωνέψουν προσφέρουμε Σουρωτή και συστήνουμε ελαφριά γεύματα .

Τήνος, 18-11-2020

Άννα Μαραβέλια

Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Τήνου

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter