Αίτημα για αποκατάσταση κεντρικού (παραλιακού) δρόμου Κιονίων Τήνου

Όπως αναφέραμε και στην ανάρτηση για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο οικισμό των Κιονίων ενόψει της τουριστικής περιόδου (λινκ στο τέλος) έτσι πρέπει να αποκατασταθεί και το οδικό δικτύου του κεντρικού (παραλιακού) δρόμου του οικισμού, σύμφωνα με το τοπικό συμβούλιο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η πρόεδρος της Κοινότητας, Ιωσηφίνα (Πέπη) Βιδάλη, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, ανέφερε στην εισήγηση της: Το οδόστρωμα του δρόμου αυτού παρουσιάζει σημαντικές φθορές (καθίζηση) σε πολλά σημεία του, καθιστώντας τον αρκετά επικίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Η κατάστασή του επιδεινώνεται συνεχώς τόσο με τις κακοκαιρίες που σποραδικά πλήττουν την περιοχή, όσο και με την επιρροή των θαλάσσιων υδάτων.

Είναι δε ξεκάθαρο ότι σε θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας οδηγών, πεζών και οχημάτων δεν πρέπει να γίνεται καμία έκπτωση.

Η εικόνα του δρόμου δεν συνάδει με αυτήν που πρέπει να έχει η κεντρική οδός ενός από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού, με μεγάλο αριθμό διερχόμενων οχημάτων, ο οποίος, εκτός από την τοπική οδική κίνηση, δέχεται και τον φόρτο οχημάτων που προορίζονται για την ενδοχώρα και την έξω μεριά του νησιού.

Ολοκληρώνοντας η Πρόεδρος την εισήγησή της, κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε την Πρόεδρο στην παρουσίαση της εισήγησής της και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα: Αποδέχεται την εισήγηση της Προέδρου και υποβάλλει αίτημα προς το Δήμο Τήνου για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών για την αποκατάσταση του κεντρικού (παραλιακού) δρόμου του οικισμού των Κιονίων.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter