Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πύργου Τήνου επισκέφθηκαν το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, για να συμμετέχουν στο εικαστικό εργαστήρι «Ζωγραφίζοντας τα Χριστούγεννα» με την κ. Jessica Siemens Halepa, το οποίο οργάνωσε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Στο εργαστήρι, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν σε καμβά και χαρτί τις αγαπημένες τους εικόνες των Χριστουγέννων. Με όχημα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και χρησιμοποιώντας απλά υλικά (μολύβια, ακρυλικά, πινέλα), σχεδίασαν χριστουγεννιάτικα τοπία, που τους μετέδωσαν τη χαρά των γιορτινών ημερών.

Ευχαριστούμε θερμά την εικαστικό κ. Jessica Siemens Halepa για τη συνεργασία και πραγματοποίηση του εργαστηρίου, καθώς και το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας για την υποστήριξη και τη φιλοξενία.

Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -