Διακοπές στην Τήνο για τον «εχθρό» του James Bond

Τόπος συνάντησης των αστέρων του Χόλιγουντ τείνουν να γίνουν τα νησιά των Κυκλάδων! Ο ήλιος, τα καταγάλανα νερά, η ξεγνοιασιά και ο χαλαρός τρόπος ζωής που επικρατεί στις διακοπές τους είναι ό,τι καλύτερο για να αποφορτιστούν και να ετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις του χειμώνα. Φέτος το καλοκαίρι, μπορούμε με περηφάνια να πούμε, ότι το Χόλιγουντ μετακομίζει στην Ελλάδα!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Μία από τις τελευταίες αφίξεις είναι αυτή του Simon Kassianides οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα από τα νησιά των Κυκλάδων που έχει κάνει τεράστια τουριστικά άλματα, Το νησί της Τήνου! Πρόκειται για Έλληνα ηθοποιό που διαπρέπει στο Hollywood, τον Simon Kas όπως τον φωνάζουν στους κύκλους του.

Οι γονείς του, Ελένη και Μάριος μαζί με τον αδερφό του, Φώτη γλίτωσαν από την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων το 1974 στην Κερύνεια της Κύπρου, με αποτέλεσμα να βρουν καταφύγιο στο Λονδίνο.

Ο Simon δεν θα γνώριζε ποτέ την γενέτειρά του, ωστόσο η ελληνική κουλτούρα δεν έπαψε να υφίσταται στην οικογένεια. Ακόμα και αν μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα. Στη ζωή του έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους σε ταινίες αλλά και σειρές. Αν είσαι λάτρης των ξένων σίριαλ το μάτι σου σίγουρα τον έχει πάρει σε ορισμένα από αυτά, μεταξύ των οποίων τα διάσημα «Law and Order UK», «Nikita», «Αgents of Shield»και «Burn Notice», «Suits» και άλλες πολλες!

Ο Simon Kassianides, καρπός του έρωτα της Ελένης από την Αντίπαρο και του Μάριου από την Κύπρο, γεννήθηκε στην Αθήνα. Αγαπημένος του προορισμός η Ελλάδα. Επισκέψεις σε συγγενείς και παιδικούς φίλους, αλλά και part time δουλειές, για την εξασφάλιση των προς το ζην, όπως όταν εργαζόταν ως DJ στη Μύκονο.

Αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στις Κυκλάδες με θαλαμηγό, ενώ το νησί της Τήνου έδειξε να τον εντυπωσιάζει! Τα Story του τον πρόδωσαν, με το Cyclades24.gr, να τον ανακαλυπτει στο νησί! Δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στο δήμαρχο του νησιού Γιάννη Σιώτο κάνοντας τον Tag και γράφοντας χαρακτηριστικά: ”liking what i am seeing this year @ysiotos Here’s to the best summer yet for this magical place”

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter