Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Δήμαρχος Τήνου «Θέλουμε ο Δήμος να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Πολιτισμού»

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Τήνου στην εκδήλωση γκαλά που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στο πλαίσιο της παρουσίας της Λυρικής Σκηνής στην Τήνο

Ο Δήμος Τήνου σας καλωσορίζει απόψε σε μια από τις σπουδαιότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς εγκαινιάζουμε μια τιμητική συνεργασία για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, τη συνεργασία με έναν εμβληματικό πολιτιστικό οργανισμό της χώρας μας, την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Με το γκαλά όπερας ολοκληρώνεται ο κύκλος εργαστηρίων σε παιδιά και ενήλικες που επιμελήθηκε το τμήμα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με συγχρηματοδότηση του Δήμου Τήνου. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Λυρική Σκηνή και τον διευθυντή και συντοπίτη μας κ. Γιώργο Κουμεντάκη καθώς και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως έναν από τους κορυφαίους στόχους της την ενίσχυση και αναβάθμιση της πολιτιστικής δραστηριότητας στο νησί μας. Θέλουμε ο Δήμος μας να είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Πολιτισμού και οι δημότες μας να απολαμβάνουν ποιοτική ψυχαγωγίακαι η αποψινή βραδιά πιστεύω πως θα αποτελέσει την απαρχή για την καθιέρωση ενός ετήσιου μουσικού Φεστιβάλ που ευελπιστώ πως θα αποβεί θεσμός. Είναι χαρά και τιμή μας να απολαύσουμε απόψε τους διακεκριμένους πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη διεθνούς φήμης σοπράνο κ. Έλενα Κελεσίδη και τον αναγνωρισμένο τενόρο κ. Γιάννη Καλύβα,που με τη συνοδεία του κ. Φρίξου Μόρτζου στο πιάνο,θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες και ντουέτα από αγαπημένες όπερες του ρεπερτορίου. Καλή ακρόαση!

Μην παραλείψω δε να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού για τη φιλοξενία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -