Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Δήμος Τήνου – Διαβούλευση για τις προστατευόμενες περιοχές Natura

Tέθηκε σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», σε τμήμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ειδικότερα πρόκειται για την περιοχή: ΕΠΜ 8α των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέας-Κύθνου, Μήλου.

Ο Δήμος Τήνου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να συμμετέχει στη δημόσια διαβούλευση για την ΕΠΜ, η οποία διενεργείται από τους μελετητές των ΕΠΜ, να στείλει παρατηρήσεις και προτάσεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΥΠΕΝ Διαβούλευση – Άλλος ένας ιστότοπος WordPress. Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως και τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Την Τρίτη 13/12/2022 και ώρα 15:00 μ.μ. – 18:00 μ.μ., θα διεξαχθεί τοπική δια ζώσης Ημερίδα για την Δημόσια Διαβούλευση της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΠΜ),

που αφορά την Ομάδα 8α περιοχών Natura Δήμων Σύρου, Μυκόνου και Τήνου, στην αίθουσα της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σύρου.

Μπορέσετε να παραβρεθείτε ή να παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως

την Ημερίδα Δημόσιας Διαβούλευσης μέσω της πλατφόρμας zoom με τους παρακάτω κωδικούς

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/7226839136?pwd=WXd5SzlXOUFyWGhyS1hHV1pEN2Y4UT09

Meeting ID: 722 683 9136

Passcode: 149533

Επειδή το θέμα που έρχεται σε δημόσια διαβούλευση είναι ιδιαιτέρως πολύπλοκο, χρήζει εμπεριστατωμένης μελέτης και επεξήγησης και απαιτεί χρόνο για την επεξεργασία των προτάσεων και βάσει των ακτοπλοϊκών δρομολογίων δεν υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν σύνδεσης της Τήνου με τη Σύρο.

Ο Δήμος Τήνου έχει αιτηθεί την παράταση της διαβούλευσης έως 31-01-2023, και την εις βάθος ενημέρωση του Δήμου, των φορέων και των πολιτών σε δια ζώσης παρουσίαση στην Τήνο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -