Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Δήμος Τήνου – Επισκευή και συντήρηση του απορριμματοφόρου που συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά

Το τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τήνου ενημερώνει τους πολίτες, προκειμένου  να μη δημιουργηθεί σύγχυση σχετικά με την ανακύκλωση στον Δήμο μας, ότι λόγω εργασιών επισκευής και συντήρησης του απορριμματοφόρου που συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά, θα υπάρξει το προσεχές διάστημα καθυστέρηση στην αποκομιδή τους.

Παρακαλούμε θερμά να αποθηκεύετε προσωρινά τα ανακυκλώσιμα υλικά για την επόμενη εβδομάδα, μέχρι την επιστροφή του οχήματος, οπότε και η αποκομιδή θα γίνεται και πάλι με κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε για άλλη μια φορά τους δημότες να διαχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα από τα υπόλοιπα σκουπίδια στο σπίτι τους και να συμμετέχουν σε αυτήν τη συνολική προσπάθεια ανακύκλωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -