Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Σχετικά με την αποστολή λογαριασμών ύδρευσης Δήμου Τήνου

Σας γνωρίζουμε ότι από την Τρίτη 9/6/2020 έχει αρχίσει η διανομή των λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Τήνου για όλο το νησί και συγκεκριμένα το Γ τετράμηνο 2019 για τα χωριά της Δ.Ε. του Δ. Τήνου (Καρυά, Μουντάδος, Μπερδεμιάρος, Τριαντάρος, Αρνάδος, Δυο Χωριά), το Γ τετράμηνο 2019 για τα χωριά της Δ.Ε. Πανόρμου, το Α τετράμηνο 2020 για τα χωριά της Δ.Ε. Εξωμβούργου, και το Β τρίμηνο 2019 για την περιοχή της Δ.Ε. Τήνου.  

Η Υπηρεσία Ύδρευσης – Αποχέτευσης με αίσθημα υψηλής ευθύνης οφείλει πρωτίστως να ζητήσει συγνώμη για την καθυστέρηση της έκδοσης των λογαριασμών αλλά συγχρόνως να σας ενημερώσει ότι η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά της. Η λήξη της σύμβασης που είχε ο Δήμος Τήνου με τα ΕΛΤΑ, οι διαδικασίες εκτέλεσης νέου διαγωνισμού, η αναμονή έγκρισης του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και τέλος η εμφάνιση του COVID-19 και η επιβολή καραντίνας συνέβαλαν στη καθυστέρηση αυτή.  

Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι οι μετρήσεις των υδρομετρητών γίνονται στα ήδη προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα ( τετράμηνο για τα χωριά της Δ.Ε. του Δ. Τήνου, τα χωριά της Δ.Ε. Πανόρμου, τα χωριά της Δ.Ε. Εξωμβούργου και τρίμηνο για την περιοχή της Δ.Ε. Τήνου).

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης
Ζαχαρίας Γιαννησόπουλος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -