Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ο Δήμος Τήνου αντιδρά για το χωροταξικό

Στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου που αφορούσε την συζήτηση – γνωμοδότηση επί του σχεδίου Νόμου «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο έχει αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση.

Το σώμα κατά πλειοψηφία αποφάσισε να ζητήσει κατά προτεραιότητα :

  1. από τους κ. βουλευτές Κυκλάδων να μην ψηφίσουν το παρόν σχέδιο νόμου και να ζητήσουν την απόσυρσή του ως καταστροφικό για τις τοπικές κοινωνίες, την περιουσία των πολιτών
  2. από την ΠΕΔ, την ΚΕΔΕ, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, τους μηχανικούς της Τήνου και γενικά όλους τους φορείς να ζητήσουν παράταση της δημόσιας διαβούλευσης έως 31.10.2020 όπως είχε ζητηθεί με το υπ’ αριθμ πρωτοκόλλου 8340/31.08.2020 έγγραφο του Δημάρχου Τήνου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας..
  3. Διαφορετικά να γίνουν δεκτές όλες οι παρακάτω τροποποιήσεις επί των άρθρων που φαίνονται στην απόφαση.

Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Σανταμούρης και Πέτρος Κουσουνάδης οι οποίοι ζήτησαν να επιμείνει το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτά που ζητά κατά προτεραιότητα και να μην υπάρχουν οι προτάσεις επί του Σχεδίου Νόμου και επιπλέον να συσταθεί επιτροπή αγώνα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -