Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Ο Δήμος Τήνου αντιδρά για το χωροταξικό

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου που αφορούσε την συζήτηση – γνωμοδότηση επί του σχεδίου Νόμου «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο έχει αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση.

Το σώμα κατά πλειοψηφία αποφάσισε να ζητήσει κατά προτεραιότητα :

  1. από τους κ. βουλευτές Κυκλάδων να μην ψηφίσουν το παρόν σχέδιο νόμου και να ζητήσουν την απόσυρσή του ως καταστροφικό για τις τοπικές κοινωνίες, την περιουσία των πολιτών
  2. από την ΠΕΔ, την ΚΕΔΕ, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου, τους μηχανικούς της Τήνου και γενικά όλους τους φορείς να ζητήσουν παράταση της δημόσιας διαβούλευσης έως 31.10.2020 όπως είχε ζητηθεί με το υπ’ αριθμ πρωτοκόλλου 8340/31.08.2020 έγγραφο του Δημάρχου Τήνου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας..
  3. Διαφορετικά να γίνουν δεκτές όλες οι παρακάτω τροποποιήσεις επί των άρθρων που φαίνονται στην απόφαση.

Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Σανταμούρης και Πέτρος Κουσουνάδης οι οποίοι ζήτησαν να επιμείνει το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτά που ζητά κατά προτεραιότητα και να μην υπάρχουν οι προτάσεις επί του Σχεδίου Νόμου και επιπλέον να συσταθεί επιτροπή αγώνα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
few clouds
23.6 ° C
24.6 °
23.4 °
64 %
0kmh
20 %
Σα
25 °
Κυ
25 °
Δε
25 °
Τρ
26 °
Τε
27 °
spot_img
spot_imgspot_img