Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου – Επίσκεψη στη Σχολή Καλών Τεχνών

Σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου, οι μαθητές μας επισκέφθηκαν το εργαστήριο μαρμάρου της Σχολής Καλών Τεχνών Πύργου μαζί με τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Πύργου και τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Τήνου.

Εκεί μας υποδέχθηκαν ο διευθυντής της Σχολής Καλών Τεχνών κ. Χαλεπάς Λεωνίδας, ο καθηγητής μαρμαρογλυπτικής κ. Συλίκος Γεώργιος και οι σπουδαστές της Σχολής.

Ο κ. Χαλεπάς Λεωνίδας μίλησε στους μαθητές μας για τη λειτουργία της Σχολής Καλών Τεχνών, για τις εργασίες των σπουδαστών, για τη φοίτησή τους στη Σχολή και για τα μαθήματα που διδάσκονται, όπως: μαρμαρογλυπτική, αρχιτεκτονικό σχέδιο, ζωγραφική, ιστορία της τέχνης.

Οι ίδιοι οι σπουδαστές παρουσίασαν στα παιδιά τα έργα με τα οποία εκείνη την ώρα ασχολούνταν και με ιδιαίτερη χαρά έδειξαν τον τρόπο και τις τεχνικές που σκαλίζουν το μάρμαρο. Επιπλέον, βοήθησαν τα παιδιά να σκαλίσουν και τα ίδια με καλέμι και ματρακά δικά τους σχέδια, κάτι το οποίο τα ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της Σχολής Καλών Τεχνών Πύργου για τη θερμή υποδοχή καθώς και τους σπουδαστές για αυτή την ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή εμπειρία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -