Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστήριο από το σωματείο ΑμεΑ Τήνου

Σε μια εποχή δύσκολη για κάθε είδους εκδήλωση, πόσο μάλλον φιλανθρωπική, οι άνθρωποι του restaurant «kalopsia Tinos», τόλμησαν να διοργανώσουν στις 20-09 2021, με μεγάλη επιτυχία, φιλανθρωπικό event με σκοπό την οικονομική υποστήριξη του σωματείου μας, σωματείο που απευθύνεται στις ανάγκες ανθρώπων με αναπηρίες.

Και τέτοιες ενέργειες είναι σταθμός στο γίγνεσθαι της κοινωνίας μας. Είναι ύμνος στον πολιτισμένο άνθρωπο που αποδέχεται τη διαφορετικότητα, την αγκαλιάζει και συμπορεύεται μαζί της.

Το σωματείο μας επιτελεί κοινωνικό έργο. Ένα έργο το οποίο αν δεν υπάρχουν οι ανάλογοι σύμμαχοι να το στηρίξουν, θα είναι ημιτελές και αναποτελεσματικό. Για το λόγο αυτό η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε, με κύριο στόχο μας τη βελτίωση της καθημερινότητας και της λειτουργικότητας των ανθρώπων μας.

Συγκεντρώθηκε και μας παραδόθηκε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, ικανό να καλύψει τις δράσεις του σωματείου (θεραπείες, απασχόληση, ψυχαγωγία κ.λ.π.) τουλάχιστον για ένα τρίμηνο.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς

Τους ιδιοκτήτες του restaurant «kalopsia Tinos», κ. Δημήτρη Κουκούβελο και τον σεφ κ. Γιώργο Στυλλιανουδάκη . Τους υπεύθυνους οργάνωσης, κ. Αγλαΐα Ξυθάλη, κ. Μάρα Στυλλιανουδάκη και κ. Σπύρο Σβυριάδη. Όλο το λοιπό προσωπικό του restaurant «kalopsia Tinos».

Το τυπογραφείο «Τύπος» του κ. Παναγιώτη Τουφεκλή για τη δωρεάν εκτύπωση των αφισών. Τους αντιδημάρχους του Δήμου Μυκόνου κ. Ντίνα Σαμψούνη και κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Μυκόνου κ. Νικόλαο Γκέλο και κ. Ιωάννη Καραγιαννάκη που ταξίδεψαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης και παρευρέθηκαν στο φιλανθρωπικό event του restaurant «kalopsia Tinos».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τριάδα Ζέρβα

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -