Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ευχαριστήριο προς το Tinos Food Paths

Αγαπητά μέλη της ομάδας Tinosfoodpaths,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ενεργό συμμετοχή σας και τη σημαντική συνεισφορά σας στην υλοποίηση του εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους, που παραδοσιακά εορτάζονταν στην Αγία Τριάδα από τους αγρότες της γύρω περιοχής.

Σεβόμενοι τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας, πράγμα που αποτελεί ορόσημο για την ομάδα σας, ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας, όχι μόνο γιατί το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενα άψογο αλλά γιατί μοιραστήκαμε με ανθρώπους με τις ίδιες ευαισθησίες την αγάπη μας για τούτο τoν τόπο, τα μνημεία του, τα ιερά του, τη γη του.

Η Αγία Τριάδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τηνιακής, θρησκευτικής παράδοσης και πολιτισμού και η «υιοθέτηση» του συγκεκριμένου πανηγυριού από την ομάδα σας μας γεμίζει με βεβαιότητα και αισιοδοξία για τη συνέχισή του.

Σας ευχαριστούμε.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΓΥΡΛΑ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -