Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Έφτασε η πρώτη ανεμογεννήτρια στην Τήνο

Έφτασε χθες τα μεσάνυχτα στο νησί της Τήνου η μια (1) εκ των τριών (3) ανεμογεννητριών που προγραμματίζεται να εγκατασταθεί στο νησί στην τοποθεσία Πράσσα.

Παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μια ομάδα κατοίκων του νησιού διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά με συνθήματα ενάντια για ακόμα μια φορά στην κίνηση αυτή.

«Ζητούμε το ελάχιστο από μια συντεταγμένη Πολιτεία»

Σκληρή ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του Δημάρχου Τήνου όπου μεταξύ άλλων ζητούσε από τις αρχές και ειδικά η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμεναρχείο να τηρήσουν τα δέοντα, αποτρέποντας τη διέλευση των οχημάτων σε δημοτικό οδικό δίκτυο, καθώς δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Τήνου.

«Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης απέστειλε στο Τήνος Today την απάντηση του αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα. «Η θέση της Περιφέρειας για τις ανεμογεννήτριες έχει εκφραστεί με ομόφωνα ψηφίσματά της  και είναι σε όλους γνωστή και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει την παραπληροφόρηση των πολιτών της Τήνου με αόριστες, γενικόλογες και αποπροσανατολιστικές ανακοινώσεις.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -