Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Εκλογές Κάριτας Ελλάς


Με βάση το νέο αναθεωρημένο και επίσημα εγκεκριμένο από την πολιτεία καταστατικό της Κάριτας Ελλάς διενεργήθηκαν τη περασμένη εβδομάδα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 14μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Κάριτας Ελλάς με τετραετή θητεία, 2020 – 2024 και της εξελεγκτικής επιτροπής. Το νέο καταστατικό μεταξύ άλλων δίνει στην εθνική Κάριτας δημοκρατικότερο χαρακτήρα διοίκησης εφόσον όλα τα μέλη (πλην του Προέδρου) εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση ενώ ταυτόχρονα στο συμβούλιο που θα προκύψει διασφαλίζεται η αντιπροσώπευση ακόμα και των πιο μικρών τοπικών Κάριτας.

Σημαντική επίσης πρόβλεψη του νέου καταστατικού που αποδείχθηκε άκρως απαραίτητη στη τρέχουσα διεξαγωγή των εκλογών, εξαιτίας των περιορισμών λόγω της πανδημίας, ήταν η εναλλακτική δυνατότητα για την κατά τόπους διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας στις έδρες των τοπικών Κάριτας.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα & δυνατότητες υπό την ευθύνη και το συντονισμό του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου μας τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής Κάριτας Νάξου Τήνου Άνδρου Μυκόνου μεταβήκαμε στα γραφεία της αρχιεπισκοπής στην Παλλάδα Χώρας Τήνου (όπου και η επίσημη έδρα μας) για να εξασκήσουμε το σχετικό εκλογικό μας δικαίωμα / καθήκον. Μεταξύ των υποψηφιοτήτων από όλη την Ελλάδα δυο προέχονται από την τοπική μας Κάριτας, κα Φωσκόλου Στέλλα και κα Δαβερώνη Μάρω.

Τα ψηφοδέλτια ανά επαρχία ήδη έχουν αρχίσει να φθάνουν στα χέρια της εφορευτικής επιτροπής στην έδρα της Κάριτας Ελλάς στην Αθήνα, μετά την παραλαβή του συνόλου από όλες τις περιοχές, το άνοιγμά τους και την καταμέτρηση των ψήφων θα έχουμε επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφίους και βέβαια εκ των προτέρων ευχόμαστε γόνιμη θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Ελλάς που θα προκύψει για την ακόμα μεγαλύτερη, με τη βοήθεια του Θεού, πρόοδο του έργου της Κάριτας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -