Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εκλογές για τον Σύλλογο Φίλων του Πρασίνου Τήνου

Μετά τη λήξη της Θητείας του Δ.Σ. περιόδου 2017-2020 θα διεξαχθούν εκλογές, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2020-2023, όπως ορίζει το άρθρο 18 παρ. 1,2,3 και 5 του καταστατικού του Συλλόγου:

Η πανδημία δεν μας επιτρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις διαδικασίες, Ομιλίες-Πεπραγμένα κλπ, αλλά  και να γιορτάσουμε τα 45 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Δεν μπορούμε πρακτικά να αναφερθούμε στο μεγάλο γεγονός ότι το 2020 εν μέσω Πανδημίας προσφέραμε 10.000 δενδρύλλια δωρεάν στους συμπατριώτες μας στο διήμερο 4-5 Μαΐου και ούτε το μεγάλο έργο που παράγεται κάθε χρόνο με την Περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Τήνου  στο ΦΥΤΩΡΙΟ_ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ του Συλλόγου μας, χάρις στην διαχρονική προσφορά της Δ.Ε. του ΠΙΙΕΤ (γη-νερό και ενέργεια) και την εθελοντική δουλειά των μελών του Δ.Σ.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τήνου στην Λεωφόρο Μεγαλόχαρης, στις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ από, ώρας 11πμ έως τις 6μμ ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με το σύστημα δηλαδή των διερχομένων ήτοι:  Φορώ τη μάσκα μου, Κρατώ τις αποστάσεις και καθαρίζω τα χέρια μου με αντισηπτικό στην είσοδο. ΨΗΦΙΖΩ και ΑΠΟΧΩΡΩ

Οι ψηφοφόροι για ενημέρωσή τους,  θα λαμβάνουν γραπτώς τα πεπραγμένα του Συλλόγου και το χρονικό των 45 ετών παρουσίας του Συλλόγου μας- Κείμενο γραμμένο από το ένθερμο μέλος μας, κ Γεώργιο Αλβέρτη Καθηγητή Φιλόλογο, πρώην Δ/ντή του Λεοντείου Λυκείου της  Νέας Σμύρνης.

Παρακαλούμε να τιμήσετε την εκλογική διαδικασία

Σας προσκαλούμε να θέσετε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική επιτροπή και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα τηλέφωνα που ακολουθούν , είτε με τη φυσική σας παρουσία μια ημέρα πριν τις εκλογές. Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από ανανέωση προσώπων και ιδεών. Απαιτούνται 15 μέλη για να στελεχώσουν το Δ.Σ. την εξελεγκτική επιτροπή και της Επιτροπή αναπαλαίωση των Περιστεριώνων -Ανεμομύλων.

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

Ιωάννης Ψάλτης                               Νικόλαος Γκίζης     6948552298                                              6977712308

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -