Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Δρομολογούνται οικίσκοι isobox για το Κ.Υ. Τήνου

spot_img
spot_img

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Μετά από αίτημα της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Βαλεντίνας Γαβριελάτου και αφού είχε προηγηθεί και σχετική επικοινωνία και προτροπή και από την επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Ελισάβετ Μπαλταρέτσου, στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 22/4/2020, αποφασίζεται η προμήθεια από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για το Κέντρο Υγείας της Τήνου:

1) Ενός (1) προκατασκευασμένου ΟΙΚΙΣΚΟΥ ISOBOX export in, συνολικού εμβαδού ~15,86m² και εξωτερικών διαστάσεων 6,10 x 2,60 x~2,50 m (ΜxΠxΥ) με καθαρό εσωτερικό ύψος είναι 2,24 m.
Ο οικίσκος θα αποτελείται από έναν κύριο χώρο και έναν χώρο WC με ντουζ και

2) Ενός (1) προκατασκευασμένου ΟΙΚΙΣΚΟΥ ISOBOX export in, συνολικού εμβαδού ~6,76m² και εξωτερικών διαστάσεων 2,60 x 2,60 x~2,50 m (ΜxΠxΥ) με καθαρό εσωτερικό ύψος είναι 2,24 m.

Όπως αναφέρει η Προέδρος Κέντρου Υγείας Τήνου στο συγκεκριμένο αίτημα, ο οικίσκος θα τοποθετηθεί σε επαφή με το Κέντρο Υγείας Τήνου για την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων COVID 19 και μελλοντικά για την ασφαλή εξέταση κρουσμάτων με παρόμοιες λοιμώξεις, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με την μονάδα παραγωγής και παροχής οξυγόνου που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Γνωρίζουμε όλοι ότι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, τίποτε δεν θα είναι όπως πριν και για αυτό θέλουμε να υπάρχει το μεγαλύτερο δυνατόν αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του νησιού μας αλλά και στους επισκέπτες που υποδεχόμαστε στο νησί και για αυτό δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.

Ευχαριστώ τον Συλλογος Φιλων Κ.Υ Τηνου Νικολαος Κογκος για τη βοήθεια στο εγχείρημα. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με σχέδιο για την επόμενη μέρα!
(Η φώτο είναι από τη μεταφορά των αντίστοιχων οικίσκων isobox στην Πάρο)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
16.4 ° C
16.7 °
16.1 °
40 %
3.6kmh
57 %
Πα
19 °
Σα
17 °
Κυ
15 °
Δε
16 °
Τρ
17 °
spot_img
spot_imgspot_img