Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου «Ανάκληση δασικών χαρτών και αναστολή προθεσμιών λόγω Πανδημίας»

Μετά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου σχετικά με τους δασικούς χάρτες & διαφύλαξη του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ακινήτων του νησιού όπου μεταξύ άλλων ζητούσε να ανακληθεί η ανάρτηση και η θεώρηση των δασικών χαρτών της Τήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σήμερα, μετά και την προσκόμιση της Πρότασης – Γνωμοδότησης των δασικών χαρτών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τις προτάσεις τροποποίησης του Σχετικού νόμου, που υπέβαλε ο Δικηγόρος κος Μιχάλης Παπαγεωργίου στον οποίο ανατέθηκε αυτή η υπόθεση, η Π. Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου ζητεί την ανάκληση των δασικών χαρτών και την αναστολή των προθεσμιών λόγω πανδημίας.

Συμμετοχή του Δημάρχου Τήνου ως μέλος του Δ.Σ., στη συνεδρίαση της Π. Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -