Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στην Τήνο

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στην Τήνο


Με πρόσφατη ανακοίνωση του ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου κάνει γνωστό ότι με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1558Β /17.04.2021) πέραν των υπολοίπων καθορίζεται και το ωράριο των καταστημάτων για τις προσεχείς ημέρες.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Για τις προσεχείς μέρες επιτρέπεται: 

⦁ η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων από τις 07:00 έως και τις 20:30 από Δευτέρα έως και Σάββατο και

⦁ η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 25 – 04 – 2021 (Κυριακή των Βαΐων) από 11:00 έως 20:00.

⦁ σε ό,τι αφορά την Μεγάλη Εβδομάδα ισχύει προς το παρόν το 07:00 – 20:30 για όλη την εβδομάδα και τη Μεγάλη Παρασκευή 13:00 με 19:00.

Για οτιδήποτε νεώτερο για το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας θα σας ενημερώσουμε καθώς μπορεί να  υπάρξουν νέες ανακοινώσεις και νέα μέτρα. Άλλο ένα Πάσχα εν μέσω πανδημίας covid-19. Εν μέσω καιρών που κανείς από εμάς δεν φανταζόταν ότι θα ζήσει . . . 

Ζήσαμε και ζούμε συνέπειες καταστροφικές για την ανθρώπινη ύπαρξη : θάνατος, αρρώστια, ρατσισμός . . . Η παγκόσμια οικονομία σε ύφεση  . . .Ο επαγγελματικός κόσμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,  καταρρέει . . .Τα νοικοκυριά όλης της υδρογείου ήρθαν αντιμέτωπα με την οικονομική καταστροφή και την αδυναμία κάλυψης των αναγκών τους . . . 

Όμως το εμβόλιο ήρθε και χάρισε την ελπίδα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς την κανονικότητα .

Εν μέσω, λοιπόν, αυτών των καιρών ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε, στηρίζουμε  και ονειρευόμαστε το μέλλον του τόπου μας. Πόσο αλληλέγγυοι είμαστε.

Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Τήνου, τα εμπορικά καταστήματα (ενδύματα – υποδήματα – αξεσουάρ – λαμπάδες – παιχνίδια – είδη δώρων – εποχιακά είδη κ.α.), τα καταστήματα τροφίμων, τα αρτοποιεία, τα κρεοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία, τα οπωροπωλεία, οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων είναι ανοικτά, με επάρκεια προϊόντων, ντόπια και φρέσκα αγαθά και σας περιμένουν να κάνετε τις αγορές σας από αυτά.

Διευκρινίσεις για το Μεγάλο Σάββατο

Διευκρινίζουμε ότι το Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου 2021 τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν, σύμφωνα πάντα με τα ανακοινωθέντα μέτρα, από τις 07:00 έως και τις 20:30.

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατέθηκε για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, όπου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter