Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Έπαρχος Τήνου – Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Σε μια εποχή που οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς έχουν εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο, είναι σημαντικό που άνθρωποι και ειδικά γυναίκες βρίσκουν τη δύναμη και σπάνε τη σιωπή τους.

Μια σιωπή που χρόνια τώρα συνόδευε μια επίφαση ηθικής και καθωσπρεπισμού.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι κοινωνίες έχουν αλλάξει και ο ρόλος της γυναίκας αναδεικνύεται περισσότερο καθοριστικός από ποτέ.

Ας γιορτάσουμε λοιπόν αυτή τη μέρα τιμώντας τη γυναίκα – σύμβολο της ελπίδας και του μέλλοντος, τη γυναίκα που δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας, της γυναίκα που ασχολείται με τα κοινά, τη γυναίκα μετανάστρια, τη γυναίκα σύζυγο, μητέρα, επαγγελματία, κόρη και ας αφιερώσουμε σε όλες αυτές τις γυναίκες την ποιο γλυκιά σκέψη μας!!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -