Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Eπίσκεψη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου τον Πυραγό κ. Μαυρεδάκη Ιωάννη και τον Ανθυποπυραγό κ. Στρατή Νικόλαο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου με σκοπό να ενημερώσουν τους μαθητές μας για θέματα ασφάλειας και προστασίας σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιάς και άλλων φυσικών και όχι μόνο φαινομένων.

Οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πύργου ενημερώθηκαν για θέματα πυρασφάλειας, για τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης ενδεχόμενης πυρκαγιάς, για τρόπους προστασίας και σωστής ανταπόκρισης σε περίπτωση σεισμού είτε στο χώρο του σχολείου είτε στο σπίτι.

Μετά την ενημέρωση των μαθητών για όλα αυτά τα θέματα, έγινε επίδειξη του Πυροσβεστικού οχήματος, των εξαρτημάτων και του τρόπου λειτουργίας του ανάλογα με τον κίνδυνο που πρόκειται να αντιμετωπιστεί σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, οι πυροσβέστες εξήγησαν στα παιδιά για ποιο λόγο φοράνε τη συγκεκριμένη στολή και τους έδειξαν την αναπνευστική συσκευή που πρέπει να χρησιμοποιούν σε περίπτωση κατάσβεσης φωτιάς, καθώς και το ειδικό κράνος που πρέπει να φοράνε για να προστατεύονται. Τέλος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ρίξουν οι ίδιοι νερό με τη μάνικα με τη βοήθεια των πυροσβεστών.

Ευχαριστούμε θερμά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου για την τόσο ενδιαφέρουσα και σημαντική παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και λήψη ενημερωτικών φυλλαδίων του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.fireservice.gr/el

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -