Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Φραγκίσκος Αλβέρτης – Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα – Κανονικά η λειτουργία του λυματοφόρου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα όποια προβλήματα υπήρχαν με το λυματοφόρο μας ξεπεράστηκαν. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου και των κατοίκων του νησιού μας.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και όσους μας στάθηκαν στον αγώνα που κάναμε τους τρείς αυτούς μήνες.

Φραγκίσκος Αλβέρτης

Το “Φυτώριο Μιχέλης” δεν σταματά να καινοτομεί και να είναι δίπλα στις ανάγκες του Τηνιακού. Έτσι, μετά τις καλύτερες παροχές που σας προσφέρουμε στα κηπευτικά, στα φυτά που παράγουμε σε διάφορα είδη και ποικιλίες, στην φροντίδα του κήπου σας, πλέον ερχόμαστε να και με δικό μας φορτηγό για την μεταφορά των λυμάτων.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας και στις ιδιαιτερότητές σας για να είστε πάντα κερδισμένοι.

Ακολουθώντας τον παλμό της εποχής για φθηνές και ποιοτικές λύσεις στο πρόβλημα της μεταφορά λυμάτων προσφέρουμε όλες μας τις παροχές και τις υπηρεσίες σε πολύ χαμηλό κόστος. Με ένα σας τηλέφωνο ερχόμαστε στο χώρο σας για να δώσουμε άμεσα σωστή και ασφαλή λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.

Μεταφορές Λυμάτων
Ανθοκομικά Κηπευτικά – Φυτά – Περιποιήσεις Κήπων – Μεταφορές Νερού – Εκσκαφές  
Τηλέφωνο 6982 987 874 – 6986 615 066

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -