Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Γραφείο τύπου Δήμου Τήνου – Με έργα και πράξεις απέναντι στο μηδενισμό και τον λαϊκισμό

Με αφορμή ανακοίνωση που χαρακτηρίζει έργο βιτρίνας την ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Ζαννάκη Αλαβάνου και κατηγορίες για ελλείμματα στην ποιότητα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Το συγκεκριμένο έργο αφορά μια κεντρική λεωφόρο του νησιού και οφείλαμε όπως και πράξαμε να πραγματοποιήσουμε έργα αποκατάστασης.
Οι μομφές περί ποιότητας μάλλον οφείλονται στην αγωνία του συντάκτη να αιτιολογήσει τον λαϊκισμό του.

Η εκτίμηση ότι τα τελευταία χρόνια το νησί έχει αποδυναμωθεί απαντάται από την εντυπωσιακή αύξηση των επισκεπτών και τα εξαιρετικά σχόλια σε διεθνή ΜΜΕ.

Η κριτική για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το οδικό δίκτυο απαντάται στην ασφαλτόστρωση πάνω από 31.000 τ.μ. με έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί [ενδεικτικά Άγιος Φωκάς, Σμόβολο, Λαγκάδες, Πύργος, Καρδιανή, πόλη Τήνου (4.415 τ.μ.)] και από τα έργα που έχουν δρομολογηθεί (ενδεικτικά υπογεγραμμένες συμβάσεις για περαιτέρω ασφαλτόστρωση πόλεως Τήνου, Βουρνής, Κοσσίνι, Κιονίων κ.α.)

Αντιλαμβανόμαστε ότι ενόψει των εκλογών κάποιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Καλύτερα όμως να «αλλάξουν» συνήθειες και να επιλέξουν έναν πιο υπεύθυνο και σοβαρό αυτοδιοικητικό λόγο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -