Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Η Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανιωτών γιορτάζει τα 90 της χρόνια με αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με μία συναυλία αφιερωμένη στην μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα γιορτάσει η Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανιωτών τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο θέατρο του χωριού Λουτρά, έναν χώρο που ήταν από τους πιο αγαπημένους του ίδιου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθώς επέλεγε να δίνει εκεί συχνά και τις δικές του συναυλίες.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Θηβαίος και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρά το γεγονός ότι ήταν Βολιώτης στην καταγωγή αγαπούσε πολύ την Τήνο και μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ως «Τήνιος από επιλογή» καθώς περνούσε με την οικογένεια του μεγάλο μέρος των διακοπών του στο νησί για πάρα πολλά χρόνια.

«Λατρεύω τα χωριά της Τήνου. Η Καρδιανή με τρελαίνει. Ειδικά εκείνα τα δρομάκια, εκείνα τα σκαλιά…. Τρελαίνομαι! Σε γενικές γραμμές ευχαριστιέμαι την Τήνο σαν να είναι το μέρος μου, η πατρίδα μου. Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην την επισκεφθώ είναι η βάση μου. Από εδώ φεύγω για τις καλοκαιρινές συναυλίες μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του για το αγαπημένο του νησί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -