Τήνος – Συνεδρίαση με φόντο υλοποίηση έργων

Μπορεί οι καταστάσεις της πανδημίας του κορωνοϊού να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ωστόσο, αύριο, Τρίτη, 07 Απριλίου συνεδριάζει -δια περιφοράς- η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου. έχοντας στην ατζέντα της συνεδρίασης σημαντικά θέματα.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην αυριανή λοιπόν συνεδρίαση μεταξύ άλλων θεμάτων ξεχωρίζει η Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Κινηματογράφου Αιολίς Δήμου Τήνου».

Άλλο ένα σημαντικό θέμα αφορά την διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Επεξεργασία ΑΣΑ Δήμου Τήνου – Μεταβατική Περίοδος».

Τέλος, ξεχωρίζουν δύο εγκρίσεις πρακτικών. Η πρώτη αφορά για την προμήθεια μεταχειρισμένου οχήματος μεταφοράς απορριμματοδεκτών με συμπίεση (Press Containers) και η δεύτερη, για την προμήθεια φορτηγού ανατρεπόμενου Γερανοφόρου με Αρπάγη της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια Οχημάτων Δήμου Τήνου» πρόγραμμα Φιλόδημος 1

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter