Καρδιανή και Υστέρνια στηρίζουν την Κοινωνική Κουζίνα Τήνου

Το Σάββατο 1 Αυγούστου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου θα πραγματοποιηθεί βραδιά αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα Τήνου,με το συγκρότημα Contra Tempo.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Κατανοώντας ότι είναι δύσκολο να παραβρεθούμε όλοι λόγω μέτρων, λόγω φόβου, λόγω δουλειάς, ενώ θα θέλαμε, σας προτείνουμε και στηρίζουμε την ημέρα αυτή αλληλεγγύης από απόσταση.

Οι Συλλογοι: Υστερνιωτών Τήνου “η Αγία Παρασκευή ” και η Αδελφότητα Καρδιανιωτών ” η Αγία Τριάς ” μαζεύουμε τρόφιμα και δωροεπιταγες στα χωριά μας.

Μεταφέρουμε εμείς τα τρόφιμα στην κα Κατερίνα και βοηθούμε στο ελάχιστο αυτή τη δράση.

Για την Καρδιανη μαζευουμε τρόφιμα σε επικοινωνία με τον Κώστα Καραισκο στου Γιαννάκη στο σπίτι του Κώστα τηλ 6972152610 και στο χωριό Πνευματικό κέντρο Καρδιανής, β’ εισοδος, Φραντζέσκα Τσιχλιά, τηλ. 6977850331

Για τα Υστέρνια μαζεύουμε τρόφιμα στον Όρμο στο μαγαζί του Μάρκου και στο μαγαζί του Κυριλλου στα Υστέρνια, τηλ επικοινωνίας 6936426744.
Απο σήμερα μέχρι και την άλλη Δευτέρα.

Για την βοήθεια σας μπορείτε να ενώσετε τα χρήματα σας με της γειτόνισσας και να πάρετε πχ δωροεπιταγη από κρεοπωλείο της Τήνου, μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα με μακρά λήξη και ότι σας είναι χρήσιμο στην κουζίνα σας.

Η κα Κατερινα μοιράζει σπιτικό φαγητό σε πολλές οικογένειες στην Τήνο και σε ανέργους κτλ κτλ καθημερινά, το έργο της είναι γνωστό, καθώς μπορούμε να σας υποδείξουμε που μπορείτε όλο τον χρόνο να αφήνετε τρόφιμα στη χώρα,απευθειας στον χώρο της.

Αγκαλιάστε την προσπάθεια μας, για τους ανθρώπους της Τήνου που μας χρειάζονται Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, δίνοντας ένα πακέτο μακαρόνια δεν θα ζημιωθει κάνεις, όλοι μπορείτε.

Η αγάπη και η αλληλεγγύη θέλουν αποδείξεις με πράξεις… Ελάτε όλοι μαζί δυνατά να γίνουμε αποτελεσματικοι και να χαρίσουμε χαμόγελα!!!!
Τα ΔΣ των συλλογων

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΝΙΩΤΏΝ “Η ΑΓΊΑ ΤΡΙΑΣ”
ΥΣΤΕΡΝΙΩΤΏΝ ΤΉΝΟΥ “Η ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter