Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Σημαντική βοήθεια σε επιχειρήσεις Κυκλάδων και λοιπών περιοχών

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε από τον ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ : -Προβλέπεται ότι για το χρονικό διάστημα από 1.7.2020 έως 30.9.2020, καταβάλλονται από τον κρατικό προϋπολογισμό οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές:

Για τις επιχειρήσεις-εργοδότες που δραστηριοποιούνται στον τριτογενή τομέα βάσει ΚΑΔ και είναι υποκείμενες σε ΦΠΑ, με την προϋπόθεση ότι έλαβαν άνω του 50% των ακαθάριστων εσόδων τους κατά το 3° τρίμηνο του έτους 2019.

Απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 22830-24020 στο email : a.taxis@yahoo.gr

Με απλά λόγια στην περίπτωση που ο τζίρος του Γ Τριμήνου το 2019 είναι το 50% του συνολικού ετήσιου τζίρου μίας επιχείρησης που ανήκει στην κατηγορία τριτογενή τομέα ( καταλύμματα , εστιατόρια , καφενεία , καφετέριες κλπ και γενικά κάθε επάγγελμα του τριτογενή τομέα με την παραπάνω προυπόθεση ) επιδοτούνται 100% των εργοδοτικών εισφορών .

Εργοδοτικές εισφορές είναι αυτές που επιβαρύνουν τον εργοδότη και μόνο.

Διαβάστε διάφορα σημαντικά λογιστικά θέματα στο www.ataxis.gr

Οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Να σημειωθεί ότι :Με τις διατάξεις του άρθρου 48 του Ν.4670/2020 ορίζεται ότι:

Από την 1η Ιουνίου 2020 στις περιπτώσεις πλήρους απασχόλησης οι ασφαλιστικές εισφορές των μισθωτών μειώνονται κατά 0,90 ποσοστιαίες μονάδες ..

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α ΤΑΞΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -