Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών: «Αποκατάσταση της λειτουργικότητας της Λιμνοδεξαμενής της Λειβάδας»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Mε προσωπική του ανάρτηση ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, έκανε γνωστό ότι μαζί με τον Δήμαρχο Τήνου και τον Περιφερειαρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γιώργο, δρομολογούν την αποκατάσταση της λειτουργικότητας της Λιμνοδεξαμενής της Λειβάδας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Συνάντηση εργασίας στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΑΑΤ με τον δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτος και συμμετοχή με τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Χατζημάρκου Γιώργου.

Συζητήσαμε για την πορεία αποκατάστασης της λειτουργικότητας της Λιμνοδεξαμενής της Λειβάδας που αποτελεί έργο που εγκαινιάσθηκε το 1993 και δεν λειτούργησε ποτέ.

Συζητήσαμε λύσεις με την υπηρεσία και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Χατζημάρκο Γιώργο ώστε η πρόοδος της Μελέτης Αποκατάστασης να επιλύσει το υπάρχον σήμερα έντονο πρόβλημα ποσότητας νερού στην Τήνο.

Θα έχουμε βελτιστοποίηση της γεωργίας, αύξηση του κτηνοτροφικού κεφαλαίου και αύξηση του απασχολούμενου με τη γεωργία και την κτηνοτροφία αγροτικού πληθυσμού ενώ παράλληλα θα αυξηθεί το οικογενειακό εισόδημα από τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Η Τήνος είναι το δεύτερο νησί των Κυκλάδων στον πρωτογενή τομέα μετά τη Νάξο.

Ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα από τον κ Υπουργό για τα εγγειοβελτιωτικά έργα στο νησί, γιατί η αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωργικές περιοχές είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού ΥΠΑΑΤ.

Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -