Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με οικοδεσπότη τη μπύρα ΝΗΣΟΣ, βραδιά απονομής για το 58ο Ράλλυ Αιγαίου στην Τήνο και στο Θέατρο στον Κουμάρο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με τις κερκίδες του θεάτρου γεμάτες από τα  πληρώματα των σκαφών, τους παράγοντες του Ράλλυ Αιγαίου, την υποστηρικτική ομάδα επικοινωνίας αλλά και το συνεργείο της Nova Sport που ακολουθεί τον αγώνα, η βραδιά απονομής επάθλων ξεκίνησε με ένα καλωσόρισμα στην Τήνο και στο Θέατρο στον Κουμάρο που απηύθυνε ο ιδιοκτήτης της ΝΗΣΟΣ, Αλέξανδρος Κουρής.

«Θάλασσα, Αιγαίο, Αέρας, Νησιά, ανθρώπινη προσπάθεια, Νίκη: έννοιες που αποτελούν το DNA του θρυλικού Ράλλυ Αιγαίου εμπνέουν και τη ΝΗΣΟΣ από την ίδρυσή της έως σήμερα. Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε μέρος της οικογένειας της ελληνικής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης και του κορυφαίου της θεσμού.»

Το μικρόφωνο πέρασε στον κ. Γιάννη Μαραγκουδάκη, Πρόεδρο (από το 1985) του Δ.Σ. του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.) και από τις σημαντικότερές προσωπικότητες στο χώρο του ναυταθλητισμού.

Στη σκηνή του Θεάτρου  κλήθηκε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Φανερός ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του τους παρευρισκόμενους και παρέδωσε πλακέτα εκ μέρους της διοργάνωσης στη μπύρα ΝΗΣΟΣ για την υποστήριξή της στον αγώνα.

Τιμητική πλακέτα  έλαβε ο  λιμενάρχης Τήνου Βασίλειος Αποστολόπουλος, ο οποίος, αφού εξήρε τη σημασία του Ράλλυ Αιγαίου για τον νησιωτικό χώρο, αναφέρθηκε στην επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης και στην Ηρωική Νήσο των Ψαρών, στις οποίες είναι αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση.

Ακολούθησε η βράβευση των σκαφών της πρώτης μέρας του αγώνα.

Τιμητική πλακέτα έλαβε ο Πρόεδρος τους Ναυτικού Ομίλου Τήνου, Χρήστος Φόνσος. Με συγκίνηση αναφέρθηκε στο σκάφος  «Π. Γολέμη» και στη μέγιστη συμβολή του στο άθλημα της ιστιοπλοΐας στην Τήνο.

Η απονομή έκλεισε με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου.

Η βραδιά κύλησε στους μουσικούς ρυθμούς του nissosradio.gr με τις γαστριμαργικές δημιουργίες της Aria Fine Catering. Κατά γενική ομολογία των καλεσμένων του νησιού μας, ήταν μια από τις ωραιότερες βραδιές, στα 58 χρόνια που γίνεται το Ράλλυ Αιγαίου! Μία μεγάλη τιμή για τη Τήνο μας!

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img