Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Νεότερη επιστολή Δημάρχου Τήνου για το δρόμο των Κιονίων

Αγαπητή κυρία Έπαρχε,

Αντιλαμβάνομαι από το ύφος της επιστολής σας ότι έχετε επιλέξει να λειτουργείτε αποκλειστικά και μόνο ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο νησί μας και σε καμία περίπτωση ως εκπρόσωπος του νησιού μας στην Περιφέρεια. Απολύτως σεβαστό σε κάθε περίπτωση.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αποκρύπτετε την ύπαρξη επιστολής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου που ζητά τη μεταξύ μας σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης όχι μόνο για τη χρηματοδότηση, αλλά και για τη μελέτη και εκτέλεση του υπό κρίση έργου, καθώς η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε αντίθεση με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας δεν διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία προκειμένου να προβεί στην μελέτη και εκτέλεση ανάλογων έργων (όπως ασφαλώς γνωρίζετε και ως τέως αντιδήμαρχος Τήνου).

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτό που ζητά η Τεχνική Υπηρεσία είναι σωστό.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι προσωπικά επιλέγετε να μην διεκδικήσετε να γίνει αυτό που γίνεται σε άλλα νησιά και στην Τήνο, θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που χρειάζονται για την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας, έστω και μόνο για τη χρηματοδότηση για την οποία και δημοσίως έχω εκφράσει τις ευχαριστίες μου προς την Περιφέρεια. Δεν θα κλείσω με ρήση Λατινική αλλά με μια παροιμία που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει».

Τέλος, οφείλω να ενημερώσω ότι εξαιτίας των σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων και την πιθανή ολοσχερή καταστροφή του οδοστρώματος λόγω της κακοκαιρίας, σε χθεσινή του συνεδρίαση το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τήνου αποφάσισε ομόφωνα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύναψη της μεταξύ μας προγραμματικής σύμβασης, να αναλάβει ο Δήμος τις σχετικές εργασίες για την μερική αποκατάσταση βατότητας της εν λόγω οδού.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -