Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο νέος σύλλογος «Αμπασάδα» στην Τήνο

Ο πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος «Αμπασάδα» γεννήθηκε το 2023 από την ανάγκη να αναζητήσουμε δρόμους κοινής δράσης απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τήνος τα τελευταία χρόνια.

Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλουμε στην προστασία και την ανάδειξη του ιδιαίτερου πολιτιστικού, φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, καθώς και του μοναδικής αισθητικής αξίας τοπίου της Τήνου αλλά και ευρύτερα των νησιών των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου.

Τα μέλη μας ανήκουν σε ένα ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Οι περισσότεροι είμαστε μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Αυτό που μας συνδέει είναι η αγάπη για αυτό τον τόπο, η επιθυμία να δούμε την πραγματική ποιότητα της ζωής κατοίκων και επισκεπτών να βελτιώνεται, καθώς και να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές ένα τοπίο και έναν πολιτισμό αντάξιο αυτών που μας παραδόθηκαν.

Facebook : Αμπασάδα
Website: https://ambassada.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -