Οι πιο καυτοί κουλοχέρηδες Casinia που κυκλοφόρησαν αυτόν τον Ιανουάριο

0

Η ροή των νέων εκδόσεων κουλοχέρηδων έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς οι πάροχοι λογισμικού ανταγωνίζονται για τα μερίδια της αγοράς της νέας χρονιάς. Το λόμπι του https://casinia-casino.gr έχει ήδη γεμίσει με νέους κουλοχέρηδες, και κάποιοι από αυτούς αξίζουν μια ευκαιρία από τους παίκτες.

Κάστρο της Φωτιάς

Ο πρώτος κουλοχέρης του Casinia που πρέπει οπωσδήποτε να σημειωθεί από τους παίκτες ονομάζεται Κάστρο της Φωτιάς. Δημιουργήθηκε από την Pragmatic Play, έναν από τους πιο δημοφιλείς παρόχους λογισμικού στον κόσμο, και ο τίτλος ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενος από τους θαυμαστές της εταιρείας. Ο κουλοχέρης έχει θέμα Φαντασίας με μερικά πραγματικά εκπληκτικά γραφικά και καλά γυαλισμένα κινούμενα σχέδια.

Το παιχνίδι έχει μια μοναδική διάταξη με τρεις κυλίνδρους και έξι σειρές, και τα ίδια τα σύμβολα είναι ορθογώνια και όχι τετράγωνα. Ο κουλοχέρης προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από 729 γραμμές πληρωμής, κάνοντας την εύρεση επιτυχημένων συνδυασμών ιδιαίτερα εύκολη. Η τιμή Επιστροφή-στον-Παίκτη (Return-to-Player) του Κάστρου της Φωτιάς είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή, καθώς παραμένει στο επίπεδο του 96.01% στο παιχνίδι, και το ίδιο ισχύει για τον μέγιστο πολλαπλασιαστή νίκης x8,000 που παρέχεται από το παιχνίδι.

Ο κουλοχέρης είναι επίσης πυκνά γεμάτος με πρόσθετα χαρακτηριστικά, παρέχοντας στους παίκτες μια απίστευτη αξία επανάληψης. Η λίστα των επιπλέον μηχανισμών του περιλαμβάνει Μυστήρια Σύμβολα, Γύρους Δωρεάν Περιστροφών, Πολλαπλασιαστές, Αγορές Μπόνους, Σύμβολα Wild και άλλες δυνατότητες. Ο κουλοχέρης είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα κουμπί Πληροφοριών (Info) που προσφέρει λεπτομερείς περιγραφές των κυριότερων μηχανισμών του.

Viking Runecraft 100

Το δεύτερο καταπληκτικό παιχνίδι του Casinia που κυκλοφόρησε αυτόν τον Ιανουάριο ονομάζεται Viking Runecraft 100. Ο κουλοχέρης αναπτύχθηκε από την Play’n’GO, η οποία είναι ένας άλλος εξαιρετικά δημοφιλής πάροχος λογισμικού. Το θέμα του τίτλου είναι εύκολο να το μαντέψει κανείς από το όνομά του, και το οπτικό στυλ είναι πολύ ελκυστικό. Το παιχνίδι είναι επίσης καλά βελτιστοποιημένο για όλες τις πλατφόρμες, επιτρέποντας στους παίκτες να το απολαμβάνουν στην άνεση του σπιτιού τους στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους καθώς και εν κινήσει με τα smartphone τους.

Το Viking Runecraft 100 έχει ένα ενδιαφέρον πλέγμα με πέντε κυλίνδρους και πέντε σειρές. Αυτή είναι μια φυσική διάταξη για μια λειτουργία πληρωμής κατά ομαδοποίηση (Cluster Pays), καθώς δεν χρειάζεται να έχει σταθερές γραμμές πληρωμής. Αντίθετα, οι παίκτες χρειάζεται μόνο να προσγειώσουν τα σύμβολα σε ομάδες, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να βρουν νικηφόρους συνδυασμούς από ό,τι στους παραδοσιακούς κουλοχέρηδες. Η τιμή RTP του Viking Runecraft φτάνει το 96.20%, τοποθετώντας το πάνω από τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια στην αγορά με αυτούς τους όρους. Ο πολλαπλασιαστής μέγιστων κερδών είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς φτάνει τα x15,000 σε αυτό το παιχνίδι.

Οι πρόσθετες δυνατότητες δεν περιορίζονται στο Cluster Pays, καθώς ο κουλοχέρης υποστηρίζει μια αξιοπρεπή ποικιλία άλλων μηχανισμών. Η λίστα τους περιλαμβάνει Σύμβολα Wild, Γύρους Δωρεάν Περιστροφών και Συλλογή Συμβόλων, η οποία είναι αναμφισβήτητα η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία που είναι διαθέσιμη στο Viking Runecraft, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρώσουν την πρόοδο του Μπόνους Mini-Game σε πολλαπλές περιστροφές.

Οι Φύλακες του Μυστικού

Ο τελευταίος κουλοχέρης του Casinia που αξίζει να εξερευνήσετε φέτος δημιουργήθηκε επίσης από έναν κορυφαίο πάροχο λογισμικού. Ο πάροχος πίσω από το Οι Φύλακες του Μυστικού ονομάζεται BGaming και είναι τόσο δημοφιλής στους παίκτες από όλο τον κόσμο όσο και οι πάροχοι λογισμικού που αναφέρθηκαν προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα. Ο κουλοχέρης έχει ένα Αρχαίο θέμα και είναι διαμορφωμένος ως ναός των Αζτέκων.

Η διάταξη του παιχνιδιού είναι αρκετά τυπική, καθώς ο κουλοχέρης έχει τρεις σειρές και πέντε κυλίνδρους με έως και είκοσι γραμμές πληρωμής για αντιστοίχιση των συνδυασμών. Η τιμή RTP του Οι Φύλακες του Μυστικού είναι 97.02%, και ο μέγιστος πολλαπλασιαστής κερδών φτάνει τα x10,000, που είναι καλύτερο από αυτό που είχαν να προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι κουλοχέρηδες που κυκλοφόρησαν φέτος. Η εμπειρία διευρύνεται ακόμη περισσότερο από τη γκάμα πρόσθετων λειτουργιών, όπως Πολλαπλασιαστές, Μπόνους Mini-Game, Κολλώδη Wild και άλλους μηχανισμούς που αυξάνουν την αξία επανάληψης του παιχνιδιού.